Bedrijfsfeesten

Wie durft de G kracht te trosteren, u?
Uw medewerkers, uw ambities, uw omzet, geeft keer op keer weer reden tot een ijkpunt, een punt om even stil te staan dat u graag wilt delen met anderen. Dit kan met uw personeelsleden maar natuurlijk ook met uw klanten. Wij organiseren een leuke en betaalbare activiteit waarbij het ZELFVLIEGEN ons uitgangspunt is. Dit betekend heel uniek een dag of een middag zelf piloot te kunnen zijn na de noodzakelijk theoretische en praktische instructie door een van onze ervaren instructeurs.

Angel Air biedt daarmee een onvergetelijke en unieke levenservaring voor de meeste deelnemers. Bovendien wordt op deze manier de binding van deelnemers met/van uw bedrijf en/of klanten aanzienlijk versterkt, en dat allemaal in een informele sfeer! Wij verzorgen het gehele evenement vanaf parkeren tot en met het einde van uw event. Meestal wordt dit afgesloten met een gezellige BBQ.

Op vliegveld Midden Zeeland zjjn wij het enige bedrijf die dit op deze manier organiseert, door onze ruime ervaring kunnen wij uw (bedrijfs)evenement een maximale impact geven. U zult zien dat uw genodigden hier nog lang over zullen door- en napraten. Groepen tot 40 mensen draaien wij onze hand niet voor om.

Neem contact met ons op