Bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeesten

Wie durft de G-kracht te trotseren, u?

Uw medewerkers, uw ambities, uw omzet, geeft keer op keer weer reden tot een ijkpunt, een punt om even stil te staan dat u graag wilt delen met anderen.

Dit kan met uw personeelsleden maar natuurlijk ook met uw klanten. Wij organiseren een leuke en betaalbare activiteit waarbij het ZELF VLIEGEN ons uitgangspunt is.

Dit betekent heel uniek een dag of een middag zelf piloot te kunnen zijn na de noodzakelijke theoretische en praktische instructie door een van onze ervaren instructeurs.

Angel Air biedt daarmee een onvergetelijke en unieke levenservaring voor de meeste deelnemers. Bovendien wordt op deze manier de binding van deelnemers met/van uw bedrijf en/of klanten aanzienlijk versterkt, en dat allemaal in een luchtige informele sfeer!

Wij verzorgen het gehele evenement vanaf parkeren tot en met het einde van uw event. Meestal wordt dit afgesloten met een gezellige BBQ.

Kijk eens op de foto's hiernaast voor een indruk daarvan!

Op vliegveld Midden-Zeeland zijn wij het enige bedrijf die dit op deze manier organiseert, door onze ruime ervaring kunnen wij uw (bedrijfs)evenement een maximale impact geven.

U zult zien dat uw genodigden hier nog lang over zullen door- en napraten. Groepen tot 40 mensen draaien wij onze hand niet voor om.

Boek uw feest hier »


De barbecue
Barbecue
Barbecue
Barbecue
Onze vloot
PH-VIR Pipistrel Virus

Wij beschikken over zowel Micro Light Aeroplanes als General Aviation luchtvaartuigen voor de opleiding als verhuur.

Lees verder »

Theorie opleiding
Theorie boeken

Voordat u aan het praktijk examen begint moet u in het bezit zijn van een theorie examen en een geldige medische verklaring.

Lees verder »

Introductieles
Aerobatic

Om u kennis te laten maken met onze vliegopleiding is het mogelijk om een introductie vliegles te volgen bij ons op vliegveld Midden-Zeeland of vliegveld Seppe.

Neem contact op »