Bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeesten

Wie durft de G-kracht te trotseren, u?

Uw medewerkers, uw ambities, uw omzet, geeft keer op keer weer reden tot een ijkpunt, een punt om even stil te staan dat u graag wilt delen met anderen.

Dit kan met uw personeelsleden maar natuurlijk ook met uw klanten. Wij organiseren een leuke en betaalbare activiteit waarbij het ZELF VLIEGEN ons uitgangspunt is.

Dit betekent heel uniek een dag of een middag zelf piloot te kunnen zijn na de noodzakelijke theoretische en praktische instructie door een van onze ervaren instructeurs.

Angel Air biedt daarmee een onvergetelijke en unieke levenservaring voor de meeste deelnemers. Bovendien wordt op deze manier de binding van deelnemers met/van uw bedrijf en/of klanten aanzienlijk versterkt, en dat allemaal in een luchtige informele sfeer!

Wij verzorgen het gehele evenement vanaf parkeren tot en met het einde van uw event. Meestal wordt dit afgesloten met een gezellige BBQ.

Op vliegveld Midden-Zeeland zijn wij het enige bedrijf die dit op deze manier organiseert, door onze ruime ervaring kunnen wij uw (bedrijfs)evenement een maximale impact geven.

U zult zien dat uw genodigden hier nog lang over zullen door- en napraten. Groepen tot 40 mensen draaien wij onze hand niet voor om.

Boek uw feest hier »


Introductieles
  • Theoretische instructie
  • Vluchtvoorbereiding
  • Basis Meteorologie
  • Onder begeleiding besturen van een vliegtuig
  • Controles en procedures
  • Circuit procedures

Onze vloot
PH-VIR Pipistrel Virus

Wij beschikken over zowel Micro Light Aeroplanes als General Aviation luchtvaarttuigen voor de opleiding als verhuur.

Lees verder »

Theorie opleiding
Theorie boeken

Voordat u aan het praktijk examen begint moet u in het bezit zijn van een theorie examen en een geldige medische verklaring.

Lees verder »

Luchttaxi
Luchttaxi

Wij zijn op dit moment druk bezig om de luchttaxi zo spoedig mogelijk te realiseren. Voor meer informatie neemt u contact met ons op.

Neem contact op »