Over Vliegschool Angel Air

Vliegschool Angel Air is opgericht in 1997, en was daarmee de eerste (Rijksoverheid erkende) MLA vliegschool in Zuid-West Nederland.
Wij zijn begonnen op de Maasvlakte met het geven van vliegonderricht op ultralichte vliegtuigen van diverse merken trikes en 3-assige MLA vliegtuigen zoals de Condor en Tecnam.

Door de aanleg van Maasvlakte 2 zijn we in 2003, na meer dan 50 piloten te hebben opgeleid, verhuist van onze eigen veld naar vliegveld Midden-Zeeland (EHMZ). Op dit moment beschikt onze vliegschool over vijf moderne, en mooi uitgeruste vliegtuigen welke ter beschikking staan voor zowel de vliegopleidingen alsmede losse verhuur.

Zowel onze gebrevetteerde piloten als studenten in opleiding kunnen bij onze vliegschool terecht. Deze laatste kunnen zowel hun theoretische als praktische opleiding tot "Recreational Pilot License Micro Light Aircraft" of "Light Aircraft Pilot License Piloot" op Midden-Zeeland doorlopen dankzij onze "all inclusief" aanbod.

Instructeurs

Onze instructeurs zijn uiteraard gecertificeerd om te mogen vliegen op onze toestellen. Zij hebben jarenlange ervaring met lesgeven en hebben ruime vliegervaring opgedaan over de hele wereld.

iFly Benelux

Sinds 2020 heeft Angel Air een samenwerkingsverband met iFly Benelux. Dit zorgt voor een uitbreiding van de beschikbare vliegtuigen en de mogelijkheid om ook vanaf vliegveld Seppe (Breda International Airport) te vliegen.

Neem contact met ons op

N67NC

Onze laatste aanwinst!!
Volledig over de kop! Wie durft de G krachten te trotseren met de N67NC (Citabria) General Aviation Aerobatic Aircraft?

PH-4M2

Pipistrel Alpha Trainer
Met superieure vliegeigenschappen, laag brandstof verbruik, ideaal voor de basistraining!