Over Vliegschool Angel Air

over ons

Vliegschool Angel Air is opgericht in 1997, en was daarmee de eerste (Rijksoverheid erkende) MLA vliegschool in zuid-west Nederland.

Wij zijn begonnen op de Maasvlakte (EHMV) met het geven van vliegonderricht op ultralichte vliegtuigen van diverse merken trikes en 3-assige MLA vliegtuigen zoals de Condor en Tecnam.

Door de aanleg van Maasvlakte 2 in 2003 zijn we, na meer dan 50 piloten te hebben opgeleid, verhuisd van onze eigen veld naar vliegveld Midden-Zeeland (EHMZ).

Vliegtuigen

Op dit moment beschikt onze vliegschool over vijf moderne, en mooi uitgeruste vliegtuigen welke ter beschikking staan voor zowel de vliegopleidingen alsmede losse verhuur. Zie de afbeeldingen op deze pagina.

Zowel onze gebrevetteerde piloten als studenten in opleiding kunnen bij onze vliegschool terecht. Deze laatste kunnen zowel hun theoretische als praktische opleiding tot "Recreational Pilot License Micro Light Aircraft" of "Light Aircraft Pilot License Piloot" op Midden-Zeeland doorlopen dankzij onze "all inclusief" aanbod.

Instructeurs

Onze instructeurs zijn uiteraard gecertificeerd om te mogen vliegen op onze toestellen. Zij hebben jarenlange ervaring met lesgeven en hebben ruime vliegervaring opgedaan over de hele wereld.

iFly Benelux

Sinds 2020 heeft Angel Air een samenwerkingsverband met iFly Benelux. Dit zorgt voor een uitbreiding van de beschikbare vliegtuigen en de mogelijkheid om ook vanaf vliegveld Seppe (Breda International Airport) te vliegen.

Neem contact op »


N67NC
N67NC Citabria
Onze laatste aanwinst!!

Volledig over de kop! Wie durft de G-krachten te trotseren met de N67NC (Citabria) General Aviation Aerobatic Aircraft?


PH-4M2
PH-4M2 Alpha Trainer
Pipistrel Alpha Trainer

Met superieure vliegeigenschappen, laag brandstofverbruik, ideaal voor de basistraining!


PH-VIR
PH-VIR Pipistrel Virus

PH-VIR (Pipistrel Virus SW) General Aviation

PH-3L9
PH-3L9 Tecnam

PH-3L9 (Tecnam P92E) Micro Light Aircraft

PH-TES
PH-TES Tecnam

PH-TES (Tecnam P92JS) Very Light Aircraft