Rondvluchten

rondvluchten

Samenwerking

Angel Air Rondvluchten wordt uitgevoerd in samenwerking met Aerolin.

Aerolin beschikt o.a. over Cessna 172 vliegtuigen en is volledig gecertificeerd door ILenT (Dutch CAA-NL) om te werken onder het Air Operator Certificate (AOC) nummer NL-AOC-75/1.

Introductieles

Om u kennis te laten maken met onze vliegopleiding is het mogelijk om een introductie vliegles te volgen bij ons op vliegveld Midden-Zeeland of vliegveld Seppe. Door onze ervaren instructeurs wordt u ingewijd in de beginselen van het vliegen, de vluchtvoorbereiding en kunt u een groot deel van de vlucht zelf sturen, een onvergetelijke ervaring!

Deze les begint met een klein stukje theorie waarbij we samen de vluchtvoorbereiding doen en we het weer bekijken voor de vlucht. De verschillende procedures worden besproken en na de diverse vereiste controles kiezen we het luchtruim waarbij er onder begeleiding van een instructeur de eerste vliegles wordt uitgevoerd.
Na de landing, bij een kop koffie, bespreken we alles na en wie weet begroeten we u als onze volgende leerling!

Leuk om cadeau te doen!

Deze introductie lessen zijn uitermate geschikt om kennis te maken met de luchtvaartsport in al zijn facetten. Wellicht schuilt er wel een privé piloot in u!

Breda International Airport

Sinds januari 2020 werkt Angel Air samen met iFly Benelux en verzorgd nu ook introductie en lesvluchten vanaf vliegveld Seppe bij Breda. Hiervoor wordt een Pipistrel Alpha Trainer ingezet. Dit is een tweepersoons MLA lesvliegtuig welke ook door ons voor de basisopleiding MLA-SEP gebruikt wordt.

Boek uw vlucht »


Het laatste nieuws
  • Angel Air voert nu samen met Aerolin rondvluchten uit vanaf Midden-Zeeland
  • Meer info: bel: +31 621 826 582 of stuur een mail naar vlieg@angelair.eu
  • iFly, de importeur van Pipistrel vliegtuigen in de Benelux, werkt exclusief samen met Angel Air vanaf Breda International Airport, bij Seppe.

Vliegen in de winter
Winter Flying
PH-4M2
PH-4M2 Alpha Trainer
Pipistrel Alpha Trainer

Met superieure vliegeigenschappen, laag brandstof verbruik, ideaal voor de basistraining!


Onze vloot
PH-VIR Pipistrel Virus

Wij beschikken over zowel Micro Light Aeroplanes als General Aviation luchtvaartuigen voor de opleiding als verhuur.

Lees verder »

Theorie opleiding
Theorie boeken

Voordat u aan het praktijk examen begint moet u in het bezit zijn van een theorie examen en een geldige medische verklaring.

Lees verder »

Luchttaxi
Luchttaxi

Wij zijn op dit moment druk bezig om de luchttaxi zo spoedig mogelijk te realiseren. Voor meer informatie neemt u contact met ons op.

Neem contact op »