Zelf vliegen!

rondvluchten

Angel Air biedt u de mogelijkheid om zelf een vliegtuig te besturen!

Wij hebben daarvoor een aantal vliegtuigen ter beschikking waardoor het zelfs mogelijk is om maximaal twee passagiers mee te nemen. Uiteraard onder begeleiding van een van onze instructeurs.

De route die gevlogen wordt is geheel naar eigen wens aan te passen, er zijn voldoende opties mogelijk: Zeelandbrug, Deltawerken, de Maasvlakte of zeehonden op de Noordzee...

En mocht u eens kennis willen maken met een echte vliegles waarbij de diverse facetten van de opleiding bekeken wordt, dan is een introductieles een goede optie.

Introductieles

Om u kennis te laten maken met onze vliegopleiding is het mogelijk om een introductie vliegles te volgen bij ons op vliegveld Midden-Zeeland.

Door onze ervaren instructeurs wordt u ingewijd in de beginselen van het vliegen, de vluchtvoorbereiding en kunt u een groot deel van de vlucht zelf sturen, een onvergetelijke ervaring!

Deze les begint met een klein stukje vliegtheorie (hoe en waarom vliegt een vliegtuig) waarbij we de oefeningen bespreken en samen de vluchtvoorbereiding doen en vervolgens het weer bekijken voor de vlucht.

De verschillende procedures worden besproken en na de diverse vereiste controles van het vliegtuig kiezen we het luchtruim waarbij er onder begeleiding van een van onze instructeurs de eerste vliegles wordt uitgevoerd.

Na de landing, bij een kop koffie, bespreken we alles na en wie weet begroeten we u als onze volgende leerling!

Ook leuk om cadeau te doen!

Deze introductie lessen zijn uitermate geschikt om kennis te maken met de luchtvaartsport in al zijn facetten. Wellicht schuilt er wel een privé piloot in u!

Boek uw vlucht  


En ervaar hoe het is om zelf een vliegtuig te besturen!


Het laatste nieuws
  • Bij Angel Air kunt u uw MLA rating behalen en zeer voordelig bijhouden!
  • Meer info: +31 621 826 582 of stuur een naar [email protected]

Ververs de pagina voor een update.


Vliegen in de winter
Winter Flying
Onze vloot
General Aviation Aircraft

Wij beschikken over zowel Micro Light Aeroplanes als General Aviation luchtvaartuigen voor de opleiding als verhuur.

Lees verder 

Theorie opleiding
Theorie boeken

Voordat u aan het praktijk examen begint moet u in het bezit zijn van een theorie examen en een geldige medische verklaring.

Lees verder 

Luchttaxi
Luchttaxi

Wij zijn op dit moment druk bezig om de luchttaxi zo spoedig mogelijk te realiseren. Voor meer informatie neemt u contact met ons op.

Neem contact op