Over Vliegschool Angel Air

over ons

Stichting Angel Air is opgericht in 1997, en was daarmee de eerste (Rijksoverheid erkende) MLA vliegschool in Zuid-West Nederland.

Ooit begonnen op de Maasvlakte (EHMV) met het geven van vliegonderricht op ultralichte vliegtuigen van diverse merken trikes en 3-assige MLA vliegtuigen zoals de TL-Condor en Tecnam.

Door de aanleg van Maasvlakte 2 in 2003 zijn we, na meer dan 50 piloten te hebben opgeleid, verhuisd van onze eigen veld naar vliegveld Midden-Zeeland (EHMZ), alwaar we een eigen grote hangaar hebben.

Vliegtuigen

Op dit moment beschikt onze vliegschool over een aantal moderne en mooi uitgeruste vliegtuigen welke ter beschikking staan voor zowel de vliegopleidingen alsmede losse verhuur. Zie de afbeeldingen op deze pagina. Zowel gebrevetteerde piloten als studenten in opleiding kunnen bij onze vliegschool terecht.

Deze laatste kunnen zowel hun theoretische als praktische opleiding tot "Recreational Pilot License Micro Light Aircraft" of "Light Aircraft Pilot License Piloot" op Midden-Zeeland doorlopen dankzij onze "all inclusief" aanbod.

Instructeurs

Onze instructeurs zijn uiteraard gecertificeerd om te mogen vliegen op onze toestellen. Zij hebben jarenlange ervaring met lesgeven, hebben ruime vliegervaring opgedaan over de hele wereld op verschillende typen en soorten vliegtuigen en weersomstandigheden.

Tijdens de introductieles en de verdere opleiding begeleiden ze je van A tot Z. Zodat je nooit met vragen blijft zitten.

Neem contact op  


Voor een proefles en ervaar zelf de sensatie van het vliegen!


Geslaagd voor MLA Rating!
MLA class rating

Een video impressie van een van onze leerlingen na het behalen van zijn MLA class rating!
Klik op de foto.


N67NC
N67NC Citabria
Onze laatste aanwinst!!

Volledig over de kop! Wie durft de G-krachten te trotseren met de N67NC (Citabria) General Aviation Aerobatic Aircraft?


Hangaar Angel Air
Hangaar Angel Air

Onze thuisbasis

PH-3L9
PH-3L9 Tecnam

PH-3L9 (Tecnam P92E) Micro Light Aircraft

N8241Z
N8241Z PA-28

N8241Z (Piper PA-28) General Aviation